сряда, март 14, 2007

Неделчо Матушев

Роден на 14.02.1962 г. Играч на Черноморец, Нефтохимик и Слънчев бряг. Треньорската си кариера започва в ДЮШ на Нефтохимик, след това е помощник-треньор на Черноморец, треньор на Слънчев бряг (Несебър), треньор в ДЮШ на Нефтохимик, помощник-треньор на Нефтохимик и треньор на Нефтохимик. В "А" група дебютира на 6.03.2002 г. на мача Берое - Нефтохимик (0:1).


Мирослав Миронов

Роден е на 28.11.1963 г. Възпитаник на ДЮШ на Дунав (Рс). Играе в Дунав, Славия, Етър, Янтра, Кроация (Торонто, Канада), Доростол и Марек. Треньорската си кариера започва като помощник-треньор на Славия през 1995 г. След това е старши треньор на Светкавица, треньор на "А" юн. нац. отбор до 18 г., Спартак (Вн), Беласица и отново Спартак (Вн). В "А" група дебютира на 25.09.99 г. в мача Славия - Добруджа (2:1).

Вече бившият треньор на Спартак Мирослав Миронов даде кратък коментар за "7 дни спорт", преди да напусне Варна.
- Аз съм доволен от работата си в Спартак. Работих със сърце и дадох всичко от себе си - каза Миронов. - Разделихме се интелигентно и с шефовете ще си останем близки.
Той е убеден, че отборът има голям потенциал, който ще разкрие в следващите кръгове и ще завърши сред първите 10 в крайното класиране.

Ретро
Миронов пое Спартак през юни 2006 г. Това беше второто му завръщане в клуба. Треньорът получи тежко наследство, тъй като до последния момент не се знаеше дали отборът ще започне първенството. Миронов все пак успя със своя авторитет и връзки да спретне скромна селекция и да вземе 19 есенни точки във Варна. Логично с бедния потенциал варненци нямаха шанс навън и записаха осем загуби.

--- 7sport.net

Няма коментари: