петък, март 09, 2007

Мъри Стоилов хвали Спартак, надява се теренът да е добър

Старши-треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че Спартак (Варна) е значително по-класен отбор от Черноморец Бургас (София), съобщава sportal.bg. В първия кръг Левски прегази селекцията на Ивайло Дражев с 10:0, но сега Мъри е сигурен, че на тимът му предстои доста по-тежък двубой. "Сините" гостуват в неделя на Спартак в среща от 17-ия кръг на "А" група.
"Спартак" е добър отбор. Играят силно като домакини. Ако тревата на стадиона е в добро състояние и ние разкрием потенциала си, няма да имаме никакъв проблем", призна Стоилов на пресконференцията преди двубоя. Наставникът на Левски ще заложи на същата защитна формация от мача с Черноморец - Станислав Ангелов, Елин Топузаков, Игор Томашич и Лусио Вагнер, а на вратата ще бъде Георги Петков. "Ще изчакаме да видим състоянието на Валери Домовчийски и след това ще преценим кои ще играят в атака, но почти е сигурно, че там ще има промени", каза още треньорът на шампионите. Според него най-важна е победата, но в същото време заяви, че иска максимално раздаване от всички свои играчи.
Мъри отбеляза, че не се притеснява от това играчите на Спартак да бъдат стимулирани финансово от вечния враг ЦСКА. Наставникът на варненци Мирослав Миронов обаче каза, че няма информация от лагера на "червените" да дадат премии на неговия гим за бой над Левски.

--- ole-bg.com

Няма коментари: