петък, март 23, 2007

Баба и Ортега срещу Славия

След двуседмично отсъствие, Еммануел Баба и Дениран Ортега ще се присъединят към тренировките на "соколите". Сагата с работните визи на двамата нигерийци приключи и в петък те ще се включат в следобедното занимание на тима. Старши треньорът Неделчо Матушев и лекарят на отбора д-р Ивайло Якимов, ще преценят функционалното състояние на чужденците и ако се наложи ще им бъдат изготвени индивидуални тренировъчни програми. В щаба на "Спартак" очакват да няма спад в спортно-техническите им умения, породен от продължителното отсъствие от терена. Наставникът на тима разчита Баба и Ортега да се включат на 100 % в предстоящия двубой със "Славия", на 31 март.



Защитниците на "Спартак" Венцислав Маринов и Христо Арангелов пропускат двубоя със "Славия", на 31 март.
Маринов ще изтърпи наказание, заради получения червен картон на мача с ЦСКА. Арангелов е с натрупани пет жълти картона и ще подкрепя съотборниците си от трибуните на стадион "Славия".
Халфът Младен Стоев се връща в игра, след като пропусна срещата с ЦСКА, също поради натрупани картони.
След двубоя в сряда, няма сериозни оплаквания от контузии, съобщиха от лекарския щаб.


В събота, от 10.30 часа, на клубния стадион, футболистите на "Спартак" ще премерят сили в двустранна игра.
След заниманието, старши треньорът Неделчо Матушев ще пусне възпитаниците си в кратка почивка. Следващата тренировка на "соколите" е в понеделник, от 16 часа. За вторник и сряда наставникът на тима е предвидил двуразови тренировки, съответно от 10 и 16 часа. В четвъртък ще се проведе само следобедно занимание. В петък, в 7.30 часа отборът отпътува за София, където ще направи една тренировка.

--- spartak1918.com

Няма коментари: