събота, октомври 06, 2007

Спартак - Видима 0:0


Варненският Спартак допусна груба грешка в похода си в А група. Соколите завършиха 0:0 с Видима днес на Коритото.
Като цяло мачът бе доста слаб дори и за родните стандарти. Сред футболистите на домакините се виждаше повече желание за победата в срещата, но техническият арсенал на соколите изнвери.
През първото полувреме наставникът на Спартак Атанас Атанасов, притиснат от кадровите проблеми в тима, пусна като централен нападател Боян Илиев. Юношата на соколите имаше на 2-3 пъти възможност за гол, но не нямаше късмет при завършващия удар в средата на първите 45 минути. Хикмет пък стреля в аут още в самото начало.
Втората част отново не предложи кой знае какво футболно зрелище, като гостите дори можеха да се поздравят с гол. В 63-ата мин. Писарев се измъкна от защитата на домакините и остана сам срещу Цветомир Цанков. Ударът му обаче бе спасен от стража на Спартак. До края домакините опитаха стихиен натиск, но така и не успяха да намерят правилния път към вратата на гостите.

Съдия: Ангел Бекяров,
жълт картон:
Чалъков (В),
стадион:
Спартак, зрители: 1500

Спартак: Цанков, Георгиев, Жеков, Петров, Маринов (45 Тодоров), Палавестрич (84 Боев), Кунчев, Хасан, Стоев, Илиев, Мирчев
Видима: Хр. Иванов, Борисов, Лахчев, Блажев, Стоев (56 Гайдаров), Цветков (90 Тодоров), Мекиков, Писаров, Чалъков, Дичев, Др. Иванов

--- ole-bg.com


Наско Атанасов: Сами сме си виновни

Наставникът на Спартак Атанас Атанасов заяви, че не се сърди на никого, освен на играчите си след равенството с Видима. "Това бе най-слабият ни мач откакто съм в отбора. Не може да се опрадаваме с отсъствието на някои от играчите. Тези които днес играха, ще трябва да се борят доста, за да извоюват отново титулярното място. Не мога да си обясня защо футболистите играха с подобно напрежение. За съжаление не успяхме да продължим с възхода в представянето си", коментира след мача той. Според него двубоят е можело да бъде решен още през първото полувреме, но малшансът е попречил на тима му. "Пак казвам, че нямаме оправдание за това, което се случи. Трябваше задължително да спечелим срещу възможен съперник като Видима. Гостите бяха доста грамотни в дефанзивен план", каза още Орела.

--- ole-bg.com

Костадин Ангелов: Взехме това, за което дойдохме

Старши треньорът на Видима-Раковски Костадин Ангелов беше повече от доволен след като тимът му спечели точка при гостуването си на Спартак. "Дойдохме за равен и спечелихме точка. Доволен съм от всичките си играчи", коментира той. "Не мога да кажа, че сме доминирали, но пък изтървахме едно положение през втората част. Бранихме се, доволен съм", каза след срещата Ангелов.

--- ole-bg.com


Иван Славков и пресаташето Силвия Николова с билети на мач

Шефът на Спартак Иван Славков и пресаташето на клуба Силвия Николова си купиха билети за мача на соколите с Видима. Същото сториха и ВИП-персоните, които изгледаха мача на Коритото.

Инициативата "Подкрепете Климо" бе приета присърце от соколите, които ще предоставят всички приходи от билетите от мача за възстановяването на младото момче.
Билети си купиха и фенове с карти за намаление при посещение на мачовете на Спартак.

--- ole-bg.com

Няма коментари: