вторник, октомври 02, 2007

Спартак остана без халфове за мача с Видима-Раковски

Тимът на Спартак остана без 3-ма от основните си халфове за домакинството на Видима-Раковски тази събота. Това са Будимир Джукич, Иван Найденов и Велимир Иванович. Двубоят е от 16 ч. на стадион Спартак. Будимир Джукич, който бе изнесен на носилка в мача срещу шампионите, ще отсъства почти през целия месец, като в треньорския щаб се надяват все пак да могат да разчитат на сърбина при гостуването на Пирин. Причина за принудителната смяна на халфа бе възобновяването на неизлекувана стара травма. След 10-ина дни Джукич ще премине контролен преглед, след което ще стане ясно кога ще бъде на разположение на наставника на тима Атанас Атанасов.
Съботния двубой ще пропуснат Иван Найденов и Велимир Иванович. И двамата имат да изтърпяват наказания, заради получени червени картони. Всички останали футболисти на соколите започнаха пълноценни тренировки.
Днес пък след редакционното приключване на броя трябваше да се проведе поредното заседание, разглеждащо казуса с Десислав Русев. Самият футболист заяви, че още миналия петък на вниманието на контролния орган са предадени всички необходими документи, които бяха изискани.

--- ole-bg.com

Няма коментари: