четвъртък, януари 09, 2003

Миронов освобождава единайсет до 14 дни

Единайсет от футболистите на Спартак ще бъдат освободени или преотстъпени до две седмици, информира вчера наставникът на тима Мирослав Миронов. Той ще наблюдава всичките си налични състезатели в трите контроли по време на първия лагер в Златни пясъци и след това ще прецени кои са му нужни и кои не. В момента групата на "соколите" наброява 35 души, а в понеделник към отбора ще се присъедини и лекуващият се от контузия в Павел баня Милен Георгиев. "Нямам друг избор. Групата ни е много голяма и не може да се води нормален тренировъчен процес. В Анталия ще взема 22-ма полеви играчи и трима вратари. Ще изпробвам всичките ми подопечни в предстоящите три контроли - с Вихър, Светкавица и Добруджа", заяви Миронов. Вчера варненци проведоха една сутрешна тренировка и в 12 ч. тръгнаха към хотел "Берлин" в кк Златни пясъци. Преди заниманието част от футболистите минаха медицински прегледи. Снощи към лагера трябваше да се присъединят четирима от сръбските футболисти - Лукич, Савич, Кризманич и Антунович.
Най-късно днес трябва да се появят Пламен Крумов и Иво Тренчев. Вчера на стадион "Спартак" пристигна 20-годишният македонец Деян Постоловски. Той е младежки национал на съседите ни и ще мине едноседмичен пробен период край морето. Постоловски бе представен на треньорското ръководоство от сънародника си Илия Съсански. Двамата ще бъдат настанени в една стая в хотел "Берлин". Очаква се към тима да се присъедини и още един футболист - Димитър Георгиев-Шустера. Нападателят ще се опита да разтрогне договора си с Рилски спортист на заседанието на арбитражната комисия, което е на 17 януари.
---Групата на Спартак: Лукич, Колев, Арнаудов, Славов, Д. Дончев, Ст. Дончев, Савич, Жеков, Тренчев, Михайлов, Мечечиев, Кризманич, Н. Станчев, В. Станчев, Крумов, Петров, Караканов, Съсански, Антунович, Постоловски, Джурич, Керчев, Николов, Кадир, Василев, Генчев, Илиев, Абдул, Русинов, М. Георгиев, Делев, Нанков, Терзиев, Окан, Христов, Кателиев.
www.pozvanete.bg

Няма коментари: