петък, януари 24, 2003

С 4 часа закъснение кацнаха "соколите" в Турция

Отборът бра страхове в самолета
Съперникът за първата контрола "Вилем II" се прибра в Холандия


Полетът до турския курорт Анталия не беше от най-приятните, хвърчилото се оказа със свои проблеми, които бяха мъжествено понесени от групата. С близо 5 часа закъснение се приземиха спартаковци на турска земя, като на лeтище Варна висяха 3 часа заради лошото време при комшиите.
"Соколите" бяха посрещнати от дъжд, валял близо 3 дни, потопил терените и объркал програмата на половин дузина отбори. Сред които е и съперникът на варненци за първата контрола "Вилем II", холандците напуснаха Анталия и се прибраха у дома си. Така "соколите" утре ще имат двуразови тренировки, а Мирослав Миронов вече уговори за събота среща с третодивизионен румънски отбор. Двубоят с "Алтай" на 29 т.м. е пренесен на градския стадион на Анталия. За 1 февруари бе потвърдена контролата с "Кертен", треньор на австрийците е бившият наставник на "Левски" Рюдигер Абрамчик. Корейските "Летящи дракони" ще премерят сили с нашите "соколи" на 3 февруари, а на 5-и е мачът с елитния ОФК "Београд". Това е и последната контрола в Анталия, след която варненци се прибират.
При тази сгъстена програма от контроли, Миронов е предвидил и 2 почивни дни, неделите на 26 т.м. и 2 февруари. А на 27-и, 28-и и 31-ви са планирани само фитнесзанимания. И сега не малко футболисти са в залата или на облекчен режим на терена, тъй като лекуват стари болежки като Милен Георгиев, Пламен Крумов, Незиф Кадир (Шейлата), Саша Антунович.
Към лагера на нашите се присъедини Ниазим Исмаилов, бивш защитник на "Спартак" и съотборник на сегашния помощник-треньор Румен Димов. Той ще бъде преводач и на разположение на ръководството на "Спартак".
//more.info.bg

Няма коментари: