сряда, януари 15, 2003

"Спартак" - "Вихър-Владислав" 4:1

Вчера "соколите" откриха в Албена сезона на контролните срещи
Защитници бележат голове на тежкия терен
Мирослав Миронов е доволен от старанието и новаците в отбора
1:0 Пламен Крумов (2), 2:0 Стефан Дончев (31), 3:0 Съсански (70), 3:1 Ивайло Атанасов (72), 4:1 Станислав Жеков (90)
---"Спартак": Колев, Савич, Тренчев, Ст. Дончев, Кадир, Караканов, Джурич, Петров, В. Станчев, Нанков, Крумов (през второто полувреме - Славов, Съсански, Михайлов, Жеков, Мечечиев, Кризманич, Окан, Н. Станчев, Абдул, Постоловски, Делев, Николов)
---"Вихър-Владислав": Стоянов, Хаджийски, Даил, Андреев, Господинов, Димов, Каров, Б. Марев, Калчев, Сираков, Трендафилов (Атанасов)
Спартаковци откриха още при първата атака след удар на Вальо Станчев и добавка на Пламен Крумов. Елитният тим определяше развоя на събитията на трудния терен, който беше изпитание повече за физическата подготовка на отборите, отколкото на техническо и тактическо умение. Неслучайно по-енергичните защитници газеха с по-голяма лекота в снега и често бяха пред вратата на дошлия от "Добруджа" Тодор Стоянов.
По-добре подготвеният физически "Спартак" действаше още по-настъпателно след почивката, въпреки старанието на отбора от Вълчи дол. В неговите редици се завърна бившият "моряк" Даниел Калчев, който се опитваше да внесе повече ред в играта на лидера във В група. Македонецът Съсански завърши пробив с удар под плонжа на вратаря, а Жеков и резервата Атанасов вкараха головете си от позиция около точката на дузпата.
Мирослав Миронов: "Много съм доволен от старанието и движението на всички футболисти. Повече ме интересуваха новодошлите, които също се показаха в добра светлина. Убедих се в добрите качества на македонеца Постоловски и ще искам той да остане при нас."
В събота "Спартак" ще играе пак в Албена с "Добруджа", има вероятност мачът да бъде от 11 часа. Поради засиления приток от футболисти Мирослав Миронов ще определи групата от 26 състезатели ден преди заминаването за Анталия. Не е изключено някои да останат и да тренират във Варна до февруарските контроли на отбора с "Шумен".
more.info.bg

Няма коментари: