вторник, февруари 25, 2003

Спартак : Гай е терорист

Трима с отоци след сблъсъци със сенегалския защитник на ЦСКА

Футболистите на Спартак (Вн) са възмутени от поведението на централния защитник на червените Ибрахима Гай в неделния мач, завършил 1:1. “Този Гай е терорист”, заявиха от отбора.
Трима са сериозно пострадали, главно от сблъсъци със сенегалеца. Капитанът на “соколите” Валентин Станчев е с оток в темето. Станислав Жеков е с подута дясна скула. Бранителят, дошъл от Нафтекс, е с оток в окото след удар в лицето. Сърбинът Дарко Савич пък страда от болки в бедрото.
След мача на стадион “Спартак” стана ясно, че странните номера, с които се появиха някои от титулярите, са резултат на прословутото им суеверие. Вальо Станчев бе с нетрадиционното 32 на гърба. Халфът Анастас Петров, който подаде за изравнителния гол на Пламен Крумов, носеше осмица. Специално за двубоя с ЦСКА Наката отстъпи своята деветнайстка на Дарко Савич. Петров отсече, че никой вече не може да свали от гърба му номер 8, защото той му носи късмет. Предполага се, че и Станчев ще завърши сезона с 32.
Вальо е и с нов имидж. Ветеранът от Враца, който се спрягаше за трансфер в Литекс и китайски отбори, е с катинарче. Кибици от подстъпите на стадиона на Спартак са категорични, че така приликата между капитана и Кристиян Виери е поразителна.
7 дни спорт

Няма коментари: