сряда, февруари 12, 2003

"Соколите" уредиха контрола за днес

"Спартак" среща румънския "Астра"
Нанков поднови тренировките, Миронов - за година и половина във Варна


Треньорът на спартаковци Мирослав Миронов вчера се прибра от София, където окончателно уреди отношенията с работодателя си БФС, там той бе на щат като треньор на юношеска формация. "Ще бъда само треньор на "Спартак", договорът ми е за година и половина" - информира ни русенецът. Бързаше за следобедната тренировка в "Повеляново" и пътьом обяви още една новина: "Анатоли Нанков остава да се готви във Варна, но ако дойде покана за изгоден трансфер, ще го приеме. "Раздели се с тези, които заминаха с Димитър Пенев и подновява подготовката си с нас - добави Миронов. - До края на първенството той е футболист на "Спартак". Завръща се и защитникът Иван Кирилов."
Снажният бранител е от школата на "Спартак", при Стратега направи дебют с мъжете, после Пенев го взе със себе си в ЦСКА, където Кирилов не можа да се наложи. Потърси други отбори, а за последно игра в "Академик" (Свищов).
Спартаковци намериха за днес друг съперник вместо аматьорския "Шумен 2000", това е румънският "Астра", 6-и в първата лига. Контролата е от 14,30 ч. в Албена.
Миро Миронов знае, че Георги Димитров (Джеки) и Митко Димитров са изпратени от ЦСКА да запишат на видеокасета днешната контрола и че я чакат от... петък. "Ще пусна съвсем друг състав в Албена - шегува се треньорът на "Спартак". - А мога и да я отложа за след седмица..."
//more.info.bg

Няма коментари: