вторник, февруари 25, 2003

Николай Ишков: Омръзнаха ми тези простотии с премиите!

Не че повярвахме на "куфар със 150 000 бона в съблекалнята на варненци", но все пак позвънихме на президента на "Спартак" Николай Ишков, за да уточни сумата. Засякохме го минути преди да влезе на заседанието на Апелативната комисия. "Омръзна ми от простотии за премии - реагира варненецът. - Само с евтини битови инциденти се занимават вече журналистите. Кой кого напсувал на трибуната, онзи какво му отговорил. Още чакам парите от Международния валутен фонд!"
Николай Ишков не отрича, че ще има подсилена премия за точката и преди всичко за достойното представяне на играчите. "Това беше истински мач и вчера цял ден благодарях на ЦСКА за феърплея, който проявиха!" - твърди Ишков.
И в никакъв случай не може да приеме оценката на Стойчо Младенов за корида и съдийско ощетяване на гостите. "Ако някой мисли, че сме играли грубо, не знам какво ще каже за мачовете "Борусия" (Д) - "Шалке 04" и "Перуджа" - "Парма"! - прави сравнения президентът на "соколите". - Ако става дума пък за ощетяване, няма друг отбор да е повече ощетяван от нашия! Но не приказвам, за да не ставам главен герой в "керванът си върви, кучетата си лаят"! Аз ли го назначих Антон Генов?"
Вчера спартаковци правиха възстановителни процедури, установи се, че Дарко Савич има болки от удар в бедрото, а Вальо Станчев и Станислав Жеков - спомени от Ибрахима Гай. Защитникът е насинил темето на капитана и окото на Жеков.
BgPlay.com

Няма коментари: