понеделник, февруари 24, 2003

Казано след мача

---Николай Ишков: Благодаря за високия морал и дух на момчетата
Те направиха всичко възможно да се поздравят с този частичен успех и бих казал, че в България трябва да престане да се спекулира дали има реален футбол. Да, има такъв и вие се убедихте в един мъжки мач от първата до последната минута. Поздравявам ръководството на ЦСКА, които дадоха пример за феърплей и джентълменство. По този начин трябва да се реагира. Каквито и да са противниците, футболистите играят за пари, но когато срещаш толкова силен тим е нормално да покажеш върха на възможностите. Особено, когато те гледат по телевизията. След този мач публиката на "Спартак" би трябвало да се отблагодари в оставащите мачове. Надявам се на жадуваното дерби стадионът да бъде препълнен. Чакам международния валутен фонд да ми преведе около 10 млн долара - така ще коментирам въпросът ви дали са ми платили от "Левски".
---Пламен Крумов: И преди срещата казвах, че няма да загубим
ЦСКА с нищо не бяха по-добри от нас. Смятам, че можехме и да спечелим.
---Анастас Петров: Можехме да вземем и победата
Но така тръгна мачаът с този щастлив гол, който ни вкараха и стана по-трудно. Няма какво толкова да се коментира, по нищо не отстъпвахме на ЦСКА. Заслужихме си точката.
---Валентин Станчев: Фланелката ми с No 32 е просто съвпадение с Виери
Това не е тавана на възможностите ни. Няколко пъти казвах, че "Спартак" има много сериозен потенциал и с тази добра подготовка и малко повече самочувствие на момчетата можем да показваме добър футбол. Мачът беше двуостър, както можехме да спечелим, така и да загубим. Теренът беше отвратителен, но се получи добър мач и равният резултат е реален. Сега е момента да кажа на псевдоразбирачите, които предвиждаха наша загуба, че съжалявам, не позволихме да се случи. ЦСКА е най-добрият отбор в България и ако бяха ни надиграли пак щеше да има приказки, че "Спартак" е полегнал. Сложих фланелка с 32, но това е просто съвпадение с Кристиян Виери, исках малко промяна. Все пак съм малко фаталист и отборът показа това, което трябва.
---Велизар Димитров: Очаквам такъв да бъде целият полусезон.
Имахме два шанса, които пропиляхме. Много съжаляваме, че пропуснахме трите точки. Спартак си заслужи равенството с мъжката игра. Нямам претенции към съдията.
---Стоян Колев: Ще има интрига в първенството
Имахме три-четири голови положения, но не можахме да вкараме. Те имаха едно, аз не мога да кажа и положение но вкараха гол. Жалко, но това е футболът.
---Емил Гъргоров: Равенството не е справедливо
Повече владеехме топката, а изпуснахме няколко чисти положения. Нямахме шанс и сега разликата с "Левски" в класирането намаля.

Няма коментари: