понеделник, февруари 10, 2003

Краси Колев: От 2 - 3 положения пускахме по един гол

Вратарят на "Спартак" бе сред най-натоварените по време на подготовката в Анталия, тъй като Георги Арнаудов и Ненад Лукич отпаднаха от групата.

- Краси, имаше ли много работа в контролите?
- Не бих казал, съперниците създаваха по 2 - 3 възможности, но пускахме по един гол.
- Как си го обясняваш?
- Все още няма синхрон в защитата, което е нормално на този етап. Правят се различни варианти не само в отбраната и няма нужното обиграване, в следващите контроли трябва да се получи.
- В коя среща футболът бе най-качествен?
- Като че ли срещу корейците. Те са много бързи и технични, поддържаше се добро темпо. С отбора на Абрамчик "Кенртен" играхме на маломерен терен, 2 от контролите бяха при ненормални условия - ураганен вятър и дъжд, беше невъзможно да се играе футбол. Топката едва я изритвах на 15 метра пред наказателното поле и пак се връщаше! Но ползата е безспорна, срещнахме различни футболни школи.
- Всички хвалят условията в Анталия...
- Хотелите, терените, басейните, професионалните фитнесзали - всичко беше перфектно! Изобщо не могат да се сравняват с тукашните. На територията на нашия хотел, която е около 500 дка, имаше отличен терен с нормални размери и още един такъв, само че по-малък. На 5 мин път с автобуса - още 2 - 3 превъзходни игрища! За първи път виждам половин час преди мача да се подменят чимовете пред вратата!
- Гледа ли някои мачове на наши отбори в Анталия?
- ЦСКА показа голям футбол срещу "Партизан"! Червените подхождата професионално във всяка контрола. Загубата 0:4 от "Цървена звезда" не е реална не само заради грубостите, големият резултат не отговаря на показаното - ЦСКА отново игра силно!
- Очакваш ли "Спартак" да бъде по-убедителен напролет?
- Надявам се. Изпададат само 2 отбора, почти са сигурни. А и договорите на повечето изтичат, за да бъдат подновени или да излезеш на пазара, трябва да си качиш цената!
- Прогнозата ти за мача с ЦСКА?
- Можем и трябва да вземем точка! И пак ще се заговори, че сме непредсказуем отбор.
//more.info.bg

Няма коментари: