неделя, януари 18, 2004

Ишков: "Не ми остава нищо друго освен да заложа на младите"

След като 9 футболисти разтрогнаха договорите си със "Спартак" (Вн) президентът Николай Ишков каза, че не му остава нищо друго освен да заложи на младите в състава. Решението на Арбитражната комисия ще бъде обжалвано, но шансовете на Ишков да си върне някои от футболистите са минимални. Адвокат Петър Величков каза, че в документите е имало малко на брой фалшифицирани ордери в сравнение със случая "Черноморец".

Мнения на някои от действащите лица след арбитража в БФС на 16 януари изказани пред "Канал 3":

- Нено Ненов: "Причина да разтрогнем договорите си не са само парите. Вярно е, че храним семейства, но има и морална страна. Взаимоотношениета ни вече не са същите".

- Диян Дончев: "Ако Ишков обжалва ще чакаме решението на Апелативната комисия. Дотогава ще тренираме, какво да правим".

- Анастас Петров: "Сигурен съм, че Ишков ще обжалва. Да се издължи ли? Вече не знам какво да кажа. Как да си търсим сега нови отбори?"

- Саша Антунович: "Вечерта преди арбитража с Ишков се разбрахме за минимални условия, но на сутринта той не потвърди. Исках да остана и играя в "Спартак". Във Варна имам много приятели. Феновете са чудесни. Само "Спартак" "

- Николай Ишков: "В рамките на 7 дни ще обжалвам. Нямам идея кога ще заседава Апелативната комисия. Оттук нататък ще заложа на млади футболисти. Групата досега бе от 34 футболисти, останаха 26.

- Адвокат Петър Величков: "Всички мои клиенти са доволни защото постигнаха целите си. Защитавах правата на Нено Ненов, Милен Христов, Анастас Петров, Диян Дончев и треньора Мирослав Миронов. В сравнение със случая "Черноморец" г-н Ишков имаше по-малко на брой фалшиви ордери. Ще ви дам прост пример - на един от документите бе написано 12 декември 2004 г вместо 2003 и после бе поправено отгоре. Твърди се, че са платени сумите по ведомост към която са прикрепени ордери. Един от клиентите ми твърди, че подписите на 2 от ордерите не са негови. Няма защо да се предизвиква експертиза то се вижда с просто око."

--- www.varna-sport.com

Няма коментари: