понеделник, януари 05, 2004

Спартаковци чакат неизвестни войни

Без сериозни нови попълнения започва зимна подготовка "Спартак" днес. Треньорът Стефан Грозданов вика своите подопечни в 14,30 часа на клубния стадион. Както е известно, в тима се завръща Михаил Лазаров, който е даден под наем от "Нафтекс" за пролетния полусезон. Чака се и Гюрсел Вели. Халфът има договор с варненския клуб, но през есента забегна в родната си "Марица".
Пробен период в близките дни ще изкарат и няколко таланти от други клубове. Първите от тях са халф и нападател. "Това са неизвестни войни, които ще опитаме да направим известни", уточни по този повод Николай Ишков. Утре от Сърбия пристигат Кризманич, Савич, Голубович и Антунович, а след 9 януари на проби идва 21-годишният бивш младежки национал на Сърбия Марко Иванович.
Първият етап от подготовката ще протече във Варна, тъй като хотел "Добруджа" в Албена отваря след 18 януари. На 16 януари спартаковци играят контрола с "Левски". "Зная, че освен Стефан Дончев, ще ни напуснат и други футболисти, но аз съм взел мерки отборът да не е по-слаб от есента", заяви Стефан Грозданов.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: