вторник, декември 14, 2004

Радомиров се среща със Славков за бъдещето си

Ще дадем Тошко, ако някой извади 400 000 лева, казва изпълнителният директор на Спартак Иван Войчев

Нападателят на Спартак Тодор Радомиров ще поиска среща днес или утре с президента на клуба Иван Славков, разкри самият той за “Позвънете Новини”. 25-годишният футболист иска да разбере час по-скоро какви са офертите за него и какво мисли шефът му за евентуален трансфер. Както е известно, преди пет дни лидерът във временното класиране на “А” група ЦСКА обяви, че Радомиров е в списъка на клуба за зимната селекция. Тошко обаче разкри, че все още никой не го е търсил от щаба на “червените” и затова иска да разбере дали столичани са се свързали с ръководството на Спартак. Някои хора от управата на клуба се изхвърлиха, казвайки че Радомиров ще бъде даден само срещу 1 милион лева. По този въпрос вчера изпълнителният директор Иван Войчев каза, че Спартак ще иска 400 хиляди за нападателя си.
“Искам да се срещна с г-н Славков, който най-добре ще ми обясни каква е ситуацията около моето бъдеще. Все пак той дава парите за клуба и е нормално при постъпила оферта да е запознат. Мен обаче никой не ме е търсил от “Армията”, призна самият футболист. Той добави, че с радост би приел да играе в ЦСКА и е поласкан от интереса на столичани. Радомиров вкара четири изключително важни гола през тази есен и привлече интереса на няколко български отбора. Преди пет години бившият младежки национал отново бе искан от ЦСКА, но до трансфер не се стигна. В Спартак почти сигурно ще се опитат да го продадат през зимата, защото след края на първенството Радомиров става свободен агент и ще може да напусне без клубът да получи пари за него.
Утре се очаква ръководството на “соколите” да се събере, за да бистри въпросите около селекцията и треньорския пост. За сбирката на шефовете от Пловдив ще пристигне и наставникът Петър Курдов. Той трябва да убеди управата, че ще успее да мотивира отбора да се спаси от изпадане през пролетта. В противен случай Курдов ще бъде заменен, а най-вероятният му заместник е Румен Димов.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: