четвъртък, декември 23, 2004

Румен Димов старшия на Спартак от вторник ?!

Махат Курдов заради играчите, Живко Господинов става отново селекционер

Румен Димов ще е новият стар старши треньор на Спартак от идния вторник, съобщава в-к."Позвънете новини". Шансовете на пловдивчанина да остане начело на “соколите” били сведени до минимални. Между двата празника Коледа и Нова година, президентът на Спартак Иван Славков ще се срещне с Курдов, за да уточнят позициите си. Този личен разговор ще се окаже решаващ за бъдещето на бившия левскар. То обаче изглежда предрешено още от сега.
Както е известно, голяма част от играчите скочиха срещу методите на работа на пловдивчанина. Освен това, много от ветераните са втрещени от отношението му към околните и към тях. Точно заради това ръководството било склонно да се освободи от услугите на бившия нападател. След това ще последва логичното завръщане към човека оставил отбора в елита - Румен Димов. Още един от състезателите, играли в легендарните мачове с Манчестър Юнайтед, освен Димов, ще се върне в щаба на тима. Това е Живко Господинов. Той ще заеме пост, на който вече е бил - селекционер. Той ще изпълнява и функциите на шеф на обществен съвет от ветерани, деятели и бизнесмени, които ще помагат на Спартак. Завръщането на Жиката бе решено на прекъсната сбирка на управата в сряда. Както е известно, това заседание ще бъде довършено именно идния вторник.
Няколко нови имена са спрягани за Спартак за зимната селекция. Двама от тях ще са утвърдени играчи, носили екипа на отбори от “А” група. Засега обаче не се обявяват те, тъй като има интерес и от други клубове към тях. Освен това, се чака да бъде утвърден и треньорът на отбора. Селекцията обаче ще бъде правена от Румен Димов и ръководството, независимо кой ще е наставник на клуба. Междувременно се разбра, че Тодор Радомиров няма да удължи контракта си със Спартак през зимата. Нападателят бе искан от ЦСКА и други клубове.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: