сряда, декември 22, 2004

Курдов ще подписва, че спасява Спартак

Заседанието на УС прекъснато. Шефовете се събират пак другия вторник

Заседанието на Управителния съвет на Спартак продължи 2 часа и половина, след което бе прекъснато, съобщава в-к."Позвънете новини". Това се е наложило, тъй като президентът Иван Славков е трябвало спешно да пътува извън града. Втората част от заседанието бе отложена за 28 декември (вторник) от 13 ч.
Ръководството прие отчета за представянето на тима през есенния полусезон. Той бе прочетен лично от президента Славков, тъй като старши треньорът Петър Курдов не е присъствал. Причината е, че пловдивския специалист е имал важни ангажименти, които не са му разрешили да дойде до морската столица. Именно около неговото оставане бе най-голямата въпросителна. Балачев обяви, че бъдещето на Курдов в Спартак ще се реши следващият вторник. “Старши тереньорът на Спартак, без значение дали това ще е Петър Курдов или някой друг, трябва да поеме ангажимент за оставането на тима в “А” група. И това ще е записано, като клауза в договора”, заяви за БТА той.
Идният вторник ще стане ясен и списъкът с футболистите, на които няма да се разчита през пролетния полусезон. Те ще бъдат преотстъпвани на третодивизионни отбори, където да се обиграват. Други пък ще бъдат продадени. Засега конкретен интерес има единствено към Виктор Софрониев от страна на Родопа. Ръководоството на Спартак най-вероятно няма да прави спънки на юношата на Левски, тъй като Софрониев рядко намира място дори в групата за мачовете.
Шефовете на тима приеха концепция за развитието и целите на отбора през втората половина на първенството. “Соколите” ще предложат нови договори на всички основни играчи, чиито контракти изтичат. Сред тях са Тодор Радомиров, Калоян Филатов, Диян Кателиев и Марин Ценов.
Последното нещо, което бе решено вчера се отнася за медийната и рекламната политика. “Решихме, че в тези насоки нещата при нас определено куцат. Затова назначихме журналистката Силвия Николова, която трябва да подобри работата ни с медиите и рекламната дейност”, обясни Балачев, който е заместник-председател на варненския Общински съвет

--- pozvanete.bg

Няма коментари: