сряда, декември 01, 2004

Трима от "Спартак" не искат в Кипър

Трима футболисти на "Спартак" са отклонили покана да играят в първенството на баровците в турската част на Кипър. На Тодор Радомиров, Иван Караджов и Калоян Филатов са предложени по 1500 евро на месеца, безплатни квартира и храна по три пъти на ден. Парите обаче се видяли малко на "соколите" и те ще останат във Варна и за пролетния полусезон. Контактът е осъществен от Караджов, който вече играл в лигата на богаташите, преди да дойде във варненския клуб. В турския Кипър сега ритат бившите играчи на "Феър плей" Венцислав Маринов и Георги Василев - Койота. Двамата прибират по 1000 евро месечно.
Междувременно Петър Курдов планира два зимни лагера. Единият ще е край Варна през януари, а другият - в Бурса през февруари. Турският гастрол евентуално ще стане възможен с посредничеството на спонсора Иван Славков, който има бизнеспартньори там. В момента местният "Бурсаспор" е във втория дивизия.
За "Черноморие" Иван Войчев обяви, че в петък ще платят на отбора последните две премии за победите срещу "Видима" и "Марек" го пускат във ваканция. "Соколите" започват зимна подготовка на 7 или 10 януари.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: