вторник, декември 28, 2004

Костадинов и Софрониев разтрогват със Спартак

Двама футболисти на Спартак възнамеряват да подадат молби до Арбитражната комисия за разтрогването на договорите им с клуба,съобщава в-к.“Позвънете Новини”. Юношата на “соколите” Георги Костадинов иска да се раздели със “соколите” по взаимно съгласие. Той вече е провел разговор с изпълнителния директор на “синьо-белите” Иван Войчев, който го е уверил, че клубът няма да му прави спънки. Младокът, който бе титуляр в първите 7-8 мача от първенството е решил да си търси отбор в долните дивизии на Италия.
Другият, който ще напуска, е Виктор Софрониев. Юношата на Левски е желан от Родопа (Смолян). Защитникът бе привлечен в Спартак това лято от Петър Курдов. Софрониев се появи на терена в няколко мача, но не задоволи с изявите си и ръководството на Спартак надали ще му прави спънки. Той получи червен картон още в първия си двубой за “соколите”, а в мача с Левски бе с основна заслуга за един от головете на “сините”.
Полузащитникът Марин Ценов също възнамеряваше да се раздели с клуба на арбитража на 6 януари, но е бил помолен лично от президента Иван Славков да остане, тъй като е основен футболист в отбора.
Днес от 13 ч. е заседанието на Управителния съвет на “соколите”, на което най-вероятно ще бъде решено наставникът Петър Курдов да продължи да заема поста си. На сбирката на ръководството няма да присъства босът Иван Славков.

--- pozvanete.bg


Живко Господинов засрами журналисти на дансинга

Легендата на варненския Спартак Живко Господинов бе звездата на вечерта на годишната сбирка на варненските спортни журналисти. Бившият национал засенчи “перата” с танците си на дансинга в известен караоке бар в центъра на морската столица.
Освен това легендарният полузащитник се показа като голям почитател на Васил Найденов, изпявайки безпогрешно две от неговите незабравими песни. Диджеят в заведението пък не спря да поздравява участника на световното първенство по футбол в Мексико през 1986 г. с различни хитови парчета. Купонът, който започна в 20,30 ч., завърши в ранните часове на понеделник.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: