вторник, февруари 21, 2006

Контролата на Спартак с Черноморец 919 ще е в Бургас

Контролната среща на варненския Спартак с Черноморец 919 ще се проведе в Бургас, стана ясно днес. Мачът е от 14,30 ч. в сряда, разкриха от пресслужбата на клуба. Това ще е третата проверка на "соколите" далече от Варна след мачовете с Несебър и ОФК Черноморец на Ивайло Дражев.
Радостното за старши треньора Ради Здравков е, че всичките му възпитаници тренираха пълноценно днес. Единствено Венци Маринов и Калоян Генчев имаха леко неразположение, но се връщат в заниманията утре. От началото на зимната подготовка от различни контузии се оплакваха Георги Арнаудов, Владимир Пекин, Станислав Петров, Златин Михайлов, Николай Станчев, Васил Велев, Младен Стоев, Николай Станчев, Милен Христов и Диян Кателиев. Някои от тях пропуснаха почти всичките контролни срещи, което бе и причината за повечето слаби резултати. Много е вероятно всички да играят в проверката с Черноморец 919, собственост на Христо Порточанов. В бургаския тим играят някои бивши "соколи" като Милен Христов, Милен Георгиев и Нено Ненов.
Утре/днес/ възпитаниците на Ради Здравков ще проведат две тренировки. Първата е от 9,30 ч., а на нея ще стане ясен и началният час на второто занимание.

--- ole-bg.com

Няма коментари: