сряда, февруари 15, 2006

Шефовете изслушаха Здравков и Томанов

Вчера се проведе заседание на Борда на директорите на ПФК Спартак (Варна), съобщиха от пресслужбата на клуба. Президентът Иван Славков (на снимката) и членовете на Борда изслушаха главния мениджър и старши треньор Ради Здравков и помощникът му Методи Томанов, относно хода на зимната подготовка на тима и вижданията им за привличане на нови попълнения. Отново бе препотвърдена и главната цел на Спартак през пролетния полусезон - връщането на отбора в "А" група.

--- ole-bg.com



"Соколите" купуват Стоев през лятото?

21-годишният халф на Локомотив (Сф) Младен Стоев ще бъде преотстъпен в Спартак за пролетта, съобщиха от пресцентъра на "соколите". От там допълват, че е постигната договорка между ръководствата на двата клуба след края на шампионата да бъдат подновени разговорите и ако условията и изискванията на двете страни съвпаднат, Стоев да стане футболист на Спартак (Варна).
Междувременно, кметът на Каварна Цонко Цонев обяви, че Калиакра ще скочи здраво на Спартак в първия пролетен кръг на Източната "Б" група. Градоначалникът добави, че от Каварна ще дойдат доста фенове и се надява отборът да спечели три точки. На старта на есенния полусезон "соколите" победиха с 1:0 като гости. Спартак все още няма загуба в шампионата, като е записал 11 победи и две равенства.



Контролата на Спартак с Черноморец ще е в Бургас

Съботната контрола на варненския Спартак с ОФК Черноморец ще е в Бургас, вместо в морската столица, стана ясно днес. Президентът Ивайло Дражев е отправил покана към "соколите" и те са я приели. Двубоят ще е с начален час 14 ч. Това ще е втората проверка за спартаковци далеч от Варна, след тази с Несебър в Ахелой миналата събота.

--- ole-bg.com

Няма коментари: