понеделник, февруари 06, 2006

Сашо Александров не бе харесан

Дошлият на проби от Португалия в Спартак (Вн) Александър Александров няма да играе в тима през пролетния полусезон. Той не бе одобрен от старши треньора Ради Здравков. Преди това Александров мина проби и в ч.море, но и там не се разбра с ръководството. Другият футболист, който не се качва на лагер със Спартак е Синан Хаджиев. Той е юноша на клуба и ще продължи подготовката си със старшата възраст. Дошлите на проби Васил Велев, Томчо Томчев и Иво Соколов засега остават в тима. Първите двама засега оставят отлични впечатления с изявите си, докато Томчев игра само в една проверка.
Утре спартаковци тренират следобед на клубния си стадион, след което се качват на лагер в хотел "Термал" до 18 февруари. Групата е от 25 футболисти. Там те ще тренират двуразово и ще изиграят общо четири контролни срещи. Всички те ще се проведат в курорта Албена.
На 8 и 15 февруари тимът среща Конелиано (Герман), на 11-ти е спарингът с Несебър, а на 18-ти с бургаския Черноморец на Ивайло Дражев.
Ето и групата от 25 футболисти:
Вратари: Генко Славов, Георги Арнаудов, Димитър Недев
Защитници: Траян Дянков, Златин Михайлов, Венци Маринов, Станислав Петров, Мартин Любенов, Иво Соколов, Томчо Томчев, Милен Христов
Халфове: Николай Станчев, Диян Кателиев, Владимир Пекин, Николай Съботинов, Северин Мустафа, Младен Стоев, Васил Велев, Живко Бояджиев, Даниел Ангелов
Нападатели: Владислав Мирчев, Калоян Генчев, Георги Филипов, Николай Филипов, Иво Кирчев

--- ole-bg.com

Няма коментари: