понеделник, юли 23, 2007

Спартак губи с 0:4 от Черноморец в Бургас

Спартак (Варна) бе надигран с 4:0 от Чермонорец (Бургас) в контролна среща, играна на стадион "Лазур" в Бургас. Още в 7-ата минута Костадин Дяков получи удобна топка в наказателното поле, преодоля двама бранители и опъна мрежата зад Цветомир Цанков. В 30-ата минута след центриране на Георги Божилов ефектно с глава Емил Тодоров покачи на 2:0. Седем минути след почивката за нарушение на капитана на варненци Боян Илиев срещу Пламен Крумов бе отсъдена дузпа, превърната в гол от потърпевшия. Пак той оформи и крайния резултат пет минути преди края. Варненци успяха да създадат няколко голови положения през второто полувреме, но нямаха възможност да реализират попадение. В отбора на проби е нападателят Калоян Генчев, който през второто полувреме игра в нападението заедно с Владислав Мирчев.
Това беше третата контролна среща от лятната подготовка на "соколите". В предишните двубои варненци надделяха над тимовете на Янтра (Габрово) и Калиакра (Каварна). Следващата контрола е в сряда, 25 юли от 18 ч. в курорта Албена срещу отбора на Несебър.
Спартак (Вн): Цанков (46 Славов), Ст. Петров, Б. Илиев, Маринов, Ив. Иванов (70 Дончев), Джукич (Хикмет), Иванович (46 Цветков), Стоев, Найденов (60 Боев), Д. Тодоров (46 К. Генчев), Петков (46 Мирчев)

--- ole-bg.com


Геша: Допуснахме елементарни грешки

Старши треньорът на Спартак (Варна) Георги Иванов-Геша заяви, че неговият тим е допуснал елементарни грешки, които са повлияли за убедителната разлика в контролата с бургаския Черноморец. "Като движение на отбора съм доволен, но допуснахме елементарни индивидиуални грешки, които се надявам да изчистим до началото на първенството. В общи линии особено през второто полувреме стояхме по-добре на терена. Създадохме няколко положения, които пропуснахме. Най-важното е да извадим поуките за първенството", каза Геша. Той призна, че нападателят Калоян Генчев е на проби и ако се понрави с играта си в контролите, ще бъде привлечен в отбора.

--- ole-bg.com

Няма коментари: