вторник, юли 03, 2007

Спартак чака трима-четирима играчи в Трявна

Спартак (Варна) пристигна днес следобед в Трявна, където ще остане на подготвителен лагер до 12 юли. Наставникът на "соколите" Георги Иванов-Геша взе със себе си 21 футболисти. С групата отпътува и нападателят Дениран Ортега, за когото се водят преговори за продажбата му в Славия. Изпълнителният директор на "соколите" Живко Великов заяви, че подписването на договор на Ортега с "белите" е само една формалност.
Със съотборниците си не отпътува централният защитник Йонко Пейков, който няма да играе повече за Спартак. В групата ги няма също капитанът Боян Илиев, който заминава на проби в Русия и голмайсторът на отбора за изминалия сезон Младен Стоев, който ще се опита да продължи футболната си кариера в гръцкия Каламата. Иво Кирчев пък ще играе като преотстъпен в Шумен и дори днес направи първа тренировка с втородивизионния тим.
За Трявна замина спряганото за ново попълнение Иван Петков, който е нападател от аматьорския национален тим на България. На лагера към отбора трябва да се присъедини Десислав Русев от Родопа. Живко Великов разкри още, че в Трявна се чакат общо трима или четирима нови футболисти, единият от които ще е чужденец. По време на подготовката в планинското градче Спартак няма да играе контролни срещи. "Соколите" отсядат в хотел "Панорама".

--- ole-bg.com

Няма коментари: