понеделник, септември 03, 2007

Боян Илиев: Повярвахме си и играхме като отбор


Капитанът на Спартак (Варна) Боян Илиев заяви, че неговият тим е можел да победи с повече от 1:0 Вихрен в Сандански. Двата тима се срещнаха в събота в мач от четвъртия кръг на "А" група като "соколите" завоюваха първите си три точки през сезона.
"Повярвахме си и най-вече играхме като отбор - и като дух, и като колектив. Можехме да бием и по-убедително, но изтървахме още няколко положения при контраатаките, които сътворихме през второто полувреме. Дарин Тодоров излезе веднъж сам срещу вратаря, но се засуети, а Иван Найденов на два пъти излезе отляво, центрира остро по земята, но нямаше нападатели, които да реализират", коментира за "Позвънете Новини" Боян.
Той добави, че победата е била належаща за отбора след спечелената само една точка в предните три кръга. "Почнахме с две домакинства и едно гостуване, в които направихме само един равен с Ботев и паднахме два пъти. Така че този мач отдавна се знаеше, че не трябва да се губи. Бе нормално да се мобилизираме до краен предел и да търсим нещо да вземем", смята Илиев.
В следващия кръг Спартак приема Литекс, който срещу който Вихрен постигна единствената си победа в това първенство. "Доколкото знам Литекс са паднали в Сандански заради малшанс. Пропуснали са четири чисти положения. Ние само можем да спечелим от мача с Литекс. Вярвам, че всеки вече си е повярвал във възможностите. Защото всички момчета в тима ни имат качества и ако се влагат до край в двубоите можем да бием всеки", завърши Илиев.

--- ole-bg.com / Александър дечев, в-к Позвънете Новини

Няма коментари: