петък, септември 28, 2007

Спартак ще излиза с черни ленти, докато не сменят Боре Александров

Ръководството на Спартак (Варна) предприе нова офанзива срещу шефа на Съдийската комисия в родния футбол Борислав Александров. От съботния мач с Левски нататък "соколите" ще излизат с черни ленти в шампионатните си двубои, докато босът на мъжете в черно не бъде свален от поста му.
"От предстоящия мач нататък ще играем с черни ленти заради слабото съдийство в България, което е стигнало дъното. Докато Борето Александров не бъде свален от поста му, няма да спрем с тази кампания. Вярвам, че много отбори ще ни подкрепят в това начинание. В началото на седмицата тръгнахме малко остро срещу Българския футболен съюз, казвайки че всички там са боклуци и некадърници. Това не е вярно, има и читави хора, и е крайно време Боби Михайлов да си направи изводите и да отстрани тези, които не стават. Тази трагедия не може да продължава. Боре Александров го плюят, а той си мисли, че вали дъжд. Никой да не мисли, че ще ни изплаши. Връщане назад няма. Нека да ни режат колкото си искат. Важен е крайният резултат. Тръгнали сме да гоним нашата цел и съм сигурен, че ще я постигнем", заяви изпълнителния директор на клуба Живко Великов.
Както е известно, гневът на варненци бе породен най-вече от съдийството на Асен Николов в двубоя с Беласица от шестия кръг на "А" група, когато незаслужено бе изгонен Велимир Иванов, а всички отсъждания на пазарджиклията бяха в полза на петричани.

--- ole-bg.com

Няма коментари: