понеделник, юли 28, 2003

От днес "соколите" пак са на клубния стадион

Днес спартаковци навлизат в последния етап от подготовката за новия сезон, подновяват тренировки на клубния стадион след 10-дневния лагер.
"За трета година ходим в Тетевен, като лекар твърдя, че условията са отлични - ни каза д-р Ивайло Якимов. - Климатът се отрази много добре на всички, според мен в общофизически план задачите са изпълнени. Има още малко работа до началото на първенството и смятам, че функционално отборът няма да отстъпва на конкурентите си. Базата е една от най-подходящите в страната - теренът е на метри от хотела, където са и спортните съоръжения. Можем след тренировка веднага да преминем към фитнес. Склонът е такъв, че към 6 часа на терена пада сянка и втората тренировка я провеждаме на по-хладно. Освен Георги Арнаудов други контузени няма, само някои стандартни за този етап пренатоварвания, утре (днес.) ще прегледам всички."
Мирослав Миронов каза, че са му нужни футболисти за всички линии, но трябва да се съобразява с финансовото състояние на клуба. "Основното ядро е ясно, потенциалът му е много добър и "Спартак" може да повтори представянето си от миналата година - допълни треньорът. - Всички бяха много старателни в подготовката, от новите също съм доволен, особено от Иван Вълков, Иван Павлов и Окан Хасан, който много е израстнал!"
В сряда "Спартак" ще играе с "Добруджа" в Оброчище, последната проверка е на 2 август срещу "Светкавица" на стадион "Спартак". Тогава ще бъде представен и отборът за новия сезон.
--- more.info.bg

Няма коментари: