сряда, юли 09, 2003

Сърбин или Неделчо Добрев ще замести Генко Славов

"Спартак" влезе в преговори с вратар от Сърбия и Черна Гора, който трябва да замести преминалия в ЦСКА Генко Славов. Сделката трябва да се финализира до дни.
Ще се привлече и страж от България, като вариантите са Неделчо Добрев и вратар, който днес ще скъса своя договор на арбитража и е добър познайник на Мирослав Миронов. Както е известно, Добрев е юноша на "Черно море", но е пазил още в Разград и Добрич.
Николай Ишков разговаря също с наш известен футболист, с който варненци може да взривят трансферния пазар. Със сигурност същинската част от селекцията ще приключи до края на лагера в Тетевен на 27 юли. При положение, че израелците не излязат с конкретна оферта към Анастас Петров и Диян Дончев, двамата ще останат при варненци до края на годината. Отпадна вариантът за трансфер на Георги Караканов в чужбина. Халфът категорично няма да бъде пуснат и в родния си "Марек" или друг български тим до лятото на 2004 година.
--- chernomorie.info.bg

- Президентът Николай Ишков разкри, че в понеделник към лагера на тима трябва да се присъедини сръбски страж на 26-годишна възраст. През последния сезон той е пазил за босненския шампион Леотар. Много е вероятно той да подпише договор със "соколите", тъй като в клуба не е запълнена бройката за чуждестранни състезатели.
--- www.pozvanete.bg

Няма коментари: