петък, юли 18, 2003

Двуразови тренировки правят "соколите" в Тетевен

Сръбският вратар пристигна вчера
Само Георги Арнаудов се готви извън групата, каза още Миро Миронов


Вчера спартаковци са тренирали на помощния терен в близкото село Гложене. "Теренът е отличен - научихме от Мирослав Миронов, когото открихме в хотела. - Днес (вчера - б.р.) сме на централния терен в Тетевен, правим по 2 тренировки на ден. Всички са живи и здрави, с приповдигнато настроение от получените заплати. Момчетата са много старателни, така заниманията са пълноценни. Извън групата е само Георги Арнаудов, той се готви по специална програма, непрекъснато с него е лекарят ни д-р Ивайло Якимов."
Треньорът потвърди, че очаква привечер да посрещне босненеца Урош Голубович, 27-годишният вратар на "Леотар" е подписал договор за 1+1 година. Както вече ви информирахме, защитникът Диян Дончев се качи в последния момент на автобуса за лагера в Тетевен, сега тренирал наравно с всички и според Мирослав Миронов не е изключено всеки момент да тръгне за някой чуждестранен тим.
Утре варненци играят в Тетевен вместо с местния "Олимпик" с македонския "Башкими" (Куманово), който падна 2:5 от "Литекс". Във вторник ще срещнат "Славия" в Правец, за 26 т.м. се търси съперник. На 30 т.м. "соколите" са в Добрич, на 2 август посрещат "Светкавица".
--- more.info.bg

Няма коментари: