вторник, юли 22, 2003

Златин Михайлов: Илиян е голям играч, може много да ни помогне!

- Злати, това е единственият лагер на "Спартак", ще се подготвите ли пълноценно до началото на шампионата?
- Всичко върви по план, мисля, че всички момчета влагат необходимото старание и са мотивирани за успехи в новото първенство. След двуразовите тренировки и контролите, "Спартак" ще бъде в достатъчно силна форма, за да започне първенството. Разбира се, още трябва да работим върху физическата подготовка и да изгладим тактически нещата. Не съм чул някой да се оплаква от нещо.
- Как се представят новите попълнения?
- Сръбският вратар Голубович е при нас само отпреди ден и още нищо не мога да кажа за него. Но той идва от доказана школа и си мисля, че ще се адаптира в отбора лесно, както останалите сърби. Швайца (Иван Павлов - б.р.) има качества, но е млад и трябва да ги развива. Не знам дали някой го е гледал срещу македонците, той все още е свободен агент.
- Ще бъде ли полезен Илиян Илиев, ако евентуално подпише със "Спартак"?
- Разбира се, само визитката му говори достатъчно, не се заблуждавай, че е на години и сега е изостанал в подготовката. Илиян е доказан играч и може много да помогне.
- Къде са слабостите на отбора?
- На този етап нямаме достатъчно нападатели. Ще разчитаме само на Антунович, Шустера (Димитър Георгиев - б.р.) и Калоян Генчев. Другите са още много млади и не вярвам да се справят.
--- more.info.bg

Няма коментари: