сряда, юли 30, 2003

"Славия" следи Окан Хасан

"Славия" е проявила интерес към Окан Хасан, съобщи за "Черноморие" треньорът на "Спартак" Мирослав Миронов. Миодраг Йешич е харесал футболните качества на таланта по време на спаринга между двата отбора в Правец (2:2). Очаква се "белите" да следят под лупа изявите на универсалния играч през есенния полусезон. Ако Хасан окончателно хване окото на Йешич, тръгват преговори. Възможно е евентуалният договор за преминаването на Окан на "Овча купел" да се подпише през януари и да влезе в сила през лятото. По същия начин Мартин Керчев бе трансфериран в ЦСКА.
Окан Хасан дойде във Варна през лятото на 2001 г. Оттогава се появява епизодично на терена и по-често в дубъла, защото за него не се намира място като външен халф или краен защитнк. През новия сезон Хасан е кандидат за основен футболист.
Междувременно днешната контрола между "Спартак" и "Добруджа" ще започне в 11 часа в Оброчище. Началният час на спаринга е изтеглен заради прякото предаване на "Пюник" - ЦСКА по телевизията. Миронов няма да използва невъзстановените Дарко Савич и Иван Вълков, а Нено Ненов може да се появи на терена след почивката. "Ще пусна най-много 20 футболисти, но до 70-ата минута в общи линии ще играе състава, който обиграваме за началото на първенството", уточни Миронов.
Последната проверка на спартаковци със "Светкавица" е изтеглена за петък от 18 часа на стадион "Спартак".
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: