петък, юли 04, 2003

"Спартак" срещу молдовския "Зимбру"

"Спартак" уреди контрола със съперника на "Литекс" - Зимбру (Кишинеу), за 11 юли от 18,30 часа в Албена. Разбра се още, че първият спаринг със "Светкавица" в Търговище е изтеглен за 8 юли. Към подготовката на спартаковци се присъедини Илиян Ташев. До началото на лагера в Тетевен на 15 юли ще е ясно дали левият халф-бек ще подпише договор. Ташев дойде в "Спартак" през лятото на 1999 година, а през декември 2001 г. бе продаден на "Нафтекс". Там обаче не можа да се наложи в състава и по-често търкаше пейката.
Разбра се още, че Валентин Станчев се разбра с Николай Ишков да разтрогне своя договор със "Спартак" по взаимно съгласие на арбитража на 9 юли. Това е станало факт, след като Вальо се отказа от финансовите си претенции. 34-годишният нападател игра 6 сезона и половина за варненския клуб от 1994 година насам. Станчев вероятно ще продължи с футбола в Китай или наш елитен тим.
Ишков се прибра в София и днес ще води последни разговори с ЦСКА за Генко Славов. Ако не се стигне до споразумение, вратарят твърдо остава в родния си клуб, с който е обвързан за още една година.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: