събота, юли 05, 2003

"Соколите" очакват лагер в Тетевен от 15 до 27 юли

Миро Миронов: Ще има някои изненадки...
От вчера Вальо Станчев не тренира с нас, добави треньорът на "Спартак"


Треньорът на "Спартак" Мирослав Миронов не изглежда притеснен от отказа на "Нафтекс" да удари отново финансово рамо на клуба, тази тема я адресира към президента Николай Ишков, предпочита да говори за преките си задължения. В момента тренира 29 футболисти, от вчера сред тях не е бившият капитан Вальо Станчев. "След разговора на Вальо с Николай Ишков в четвъртък той повече няма да се готви с нас" - каза ни Миро. Вече е подредена програмата за контролите, срещата със "Светкавица" в Търговище е изтеглена ден по-рано и ще бъде във вторник, на 9 т.м. Със съперника на "Литекс" в турнира на УЕФА "Зимбру" варненци ще се срещнат на 11-и в Оброчище.
"Предвиждаме лагер в Тетевен от 15 до 22 юли - допълни Мирослав Миронов. - Там ще играем с местния "Олимпик" и софийския "Локомотив", на място ще уговорим още 2 мача. На 30-ти гостуваме на "Добруджа", на 2 август, седмица преди първенството, играем със "Светкавица" на нашия стадион."
Миронов казва още, че чака двама-трима футболисти след арбитража на 9 т.м. и предупреждава: "Ще има една-две изненадки!" Най-усилено се търси вратар, защото Генко Славов остана сам, а и може да премине в друг клуб при изгодна оферта. "Няма да бързаме с Генко, неговата цена ще се качва!" - прогнозира президентът Николай Ишков. Георги Арнаудов продължа индивидуалните занимания, според треньора той със сигурност няма да е готов за първите срещи от шампионата.
--- more.info.bg

Няма коментари: