вторник, юли 15, 2003

Стадион "Спартак" пак без ток и вода

Неплатени сметки провалят тренировки на "соколите"
Юношата на ЦСКА Иван Павлов вчера започна подготовка с варненския отбор

Вчерашната тренировка на спартаковци от 9,30 ч. се провали, на стадиона нямаше ток и вода. От енергото и ВиК потвърдиха, че те са прекъснали комуникациите, тъй като клубът дължи вноски за няколко месеца. По тази причина за следобедната тренировка Мирослав Миронов отведе отбора в Албена, където "соколите" поработиха на хубавия терен. Треньорът не бе още наясно заради непроведените занимания преди обяд в какво състояние са травмираните Николай Станчев, Дарко Савич и Анастас Петров, надяваше се да се включмат пълноценно в подготовката. В групата вече е и халфът на ЦСКА Иван Павлов (Швайца), не се появи обаче чаканият таран на "Феърплей" Тодор Радомиров. При отсъствието на Вальо Станчев и Пламен Крумов, наставникът на "Спартак" иска голаджията, но Иван Петров вдигнал много цената му.
Част от футболистите и вчера бяха на мнение, че няма да пътуват утре за лагера в Тетевен, държат да получат поне няколко от неизплатените месечни заплати за тази година. "Вярвам, че всички момчета ще се качат на автобуса!" - оптимист е Миро.
"Соколите" правят днес 2 тренировки, утре тръгват в 9 часа, от 18 ч. ще са на терена в Тетевн. Първата контрола е на 19 т.м. с местния "Олимпик", на 22-ри "Спартак" ще срещне "Славия" в Правец, за 26-и се търси съперник около Тетевен.
На 30-и варненци гостуват на "Добруджа", последната проверка е със "Светкавица във Варна на 2 август.
--- more.info.bg

Няма коментари: