сряда, юли 02, 2003

Вальо, Савич и Кризманич започнаха вчера тренировки

Георги Арнаудов ще подпише нов договор
В "Спартак" очакват отговора на Митко Събев за евентуално спонсориране на клуба


Групата на "соколите" вчера се попълни от завърналите се сърби Дарко Савич и Иван Кризманич. Тренировки започна и Вальо Станчев, който обаче едва ли ще остане във Варна. "С него сме се разбрали да изпълним желанието му да играе в друг отбор, най-вероятно в чужбина - каза вчера Николай Ишков. - Искам още веднъж да пресека всякакви спекулации, че не съм пуснал Вальо Станчев в ЦСКА! Никой от клуба не се е обърнал официално към мен с подобно искане! Разбира се, че ще го пусна, ако шампионите имат желание да го притежават! Другото са измислици!"
Николай Ишков твърди, че е дал Пламен Крумов на "Нафтекс" "от уважение и респект към Херо". Имало е обаче уговорка, ако Крумов бъде поискан от чуждестранен отбор, да не се пречи на трансфера. Спартаковският президент е обещал да помогне и на Милен Георгиев, въпреки че от 1 юли нападателят е свободен агент и сам се пазари с отборите.
"На 30 юни изтече договорът на Георги Арнаудов, но аз нямам никакви намерения да се разделям с него - заяви Николай Ишков. - В сряда (днес - б.р.) ще бъда във Варна и ще му предложа нов договор. Селекцията тепърва започва, ще продължи поне до 31 юли. Обичам да правя отбора до последния момент!"
Варненецът потвърди, че е имал среща с шефа на петролната фирма и клуб "Нафтекс" Митко Събев. "Разговорът остана отворен - твърди Николай Ишков. - Беше полезен и доброжелателен, без категорично решение на Митко Събев. Очаквам в най-скоро време той да изрази становището си."
--- more.info.bg

Няма коментари: