петък, август 15, 2003

РДВР - Варна, взема извънредни мерки



Повече от 150 полицаи ще пазят днес местното дерби Черно море - Спартак, съобщиха от РДВР - Варна. Отделно е планирана и частна охрана. Причина за засиленото полицейско присъствие са сблъсъците между феновете на двата тима, които съпътстваха последните няколко мача. За днес се очаква на ст. “Тича” да се съберат около 10 000 зрители.

На стадион "Тича" ще се правят щателни проверки на всички влизащи, забранява се внасянето на бутилки, с изключение на пластмасови с вода, с вместимост до 0,5 л. Припомняме, че се забранява внасянето на стадиона на оръжие и опасни предмети, спрейове с газ, обемисти предмети, сигнални ракети, всякакъв вид пиротехнически изделия (с изключение на разрешените) и животни. На стадиона няма да се допускат лица в нетрезво състояние и такива, за които е видно, че са под влиянието на силни упойващи вещества. Забранява се катеренето и прескачането на оградите, както и хвърлянето на предмети към игралното поле и трибуните.
За привържениците на "Спартак" е определен североизточният вход. По възможност гражданите да идват без личните си автомобили.
Спрямо нарушителите ще бъдат взети най-строги законови, наказателни и административни мерки.
--- more.info.bg

Няма коментари: