вторник, август 05, 2003

"Спартак" е убеден в победата в съботната среща с "Беласица"

"Марица" спира картотекиране на нови "соколи"
До 2 - 3 дни Миро Миронов очаква нов нападател в отбора си


Пловдивският клуб изпрати вчера молба до БФС да не картотекира нови играчи на варненския "Спартак", тъй като клубът е нарушил регламент на централата: не се е издължил по трансфера на Гюрсел Вели. Халфът премина през зимата при "соколите", първият транш е бил изплатен навреме, вторият трябвало да бъде получен под тепетата до 31 май, което обаче не се е случило. От втородивизионния клуб си искат парите.
И "соколите" припомнят, че президентът им дължи няколко заплати, част от тях бяха изплатени на тръгване за лагера в Тетевен. Това обаче не се отразява на тренировките им, футболистите се готвят сериозно за съботното гостуване на "Беласица". Спартаковци са категорични, че новакът от Петрич не може да ги препъне на старта на шампионата, и то на техния стадион. Днес Мирослав Миронов ще ги изведе за 2 тренировки, в сряда - само след обяд, в четвъртък и петък заниманията са от 10 часа. Така отборът влиза в ритъма на срещите за първенството.
И вчера Николай Ишков имаше разговори с българския нападател, който до ден-два трябва да се включи в групата на варненци. В нея никога няма да попадне обаче Калоян Генчев. "Той може да си тренира с нас, отнасям се към него както към всички други, но никога няма да го включа не в състава, а и в групата!" - заяви Миро Миронов, който очевидно има специално отношение към рожбата на "Спартак". Ще припомним, че младият таран беше голмайстор в юношеския отбор, игра за "Добруджа" и "Академик" (Св), върна се при "соколите" за новия шампионат.
--- more.info.bg

Няма коментари: