четвъртък, август 21, 2003

"Соколите" не се съмняват в успеха над "Локото"

Днес решават за Георги Караканов
Иван Кризманич пътува за Франция другата седмица


Последни преговори за преминаването на Георги Караканов под наем от "Спартак" в "Марек" ще проведат президентите на двата клуба днес. Николай Ишков и Стефан Милушев вчера разговаряха в София, без да стигнат до споразумение. Според боса на "соколите", за да се върне халфът в родния "Марек", трябва да се уредят и някои формалности в БФС. Ако днес не се стигне до решение, Караканов твърдо остава във Варна. Вчера той наравно с останалите спартаковци се включи в двустранната игра. В нея не участваха само Дидо Дончев и Нено Ненов, които имат леки разтежения.
"Соколите" не се притесняват, че в събота им гостува временният лидер в първенството "Локомотив" (Пд). "Неведнъж сме ги били, ще го направим - казаха повечето играчи на "Спартак" - Те са първи, защото е още втори кръг. Играем силно срещу този отбор, в последните срещи обаче все странични фактори ни пречеха да победим."
Халфът Иван Кризманич със сигурност пътува за Франция в началото на другата седмица. Той има оферта от втородивизионен клуб. "Няма да преминавам проби, директно ще се включа в отбора - каза сърбинът. - Трансферният пазар там затваря и няма никакво време да ме проверяват. Не знам подробности, освен че ще играя като преотстъпен, с мен никой не е говорил." Кризманич очаква да бъде в групата за мача с "Локото": "Ако треньорът прецени, ще играя, никой не ми е казвал, че ще ме пазят да не се контузя. Ще стане сериозен сблъсък, ние не се притесняваме, защото много трудно можем да изпаднем този сезон. И двата отбора могат да спечелят. "Спартак" играе мач за мач, без да е обременен."
--- more.info.bg

Няма коментари: