вторник, август 12, 2003

И Спартак поиска помощ от общината

Специална пресконференция даде днес президентът на Спартак Вн Николай Ишков по повод предстоящия двубой с Черно море в петък. На пресконференцията бе засегнат и въпроса относно апела на "соколите" за помощ от страна на Общината към Спартак, такава каквато имаше и за другия варненски клуб Черно море.

"Щастлив съм, че и тази година отново ще станем свидетели на варненско дерби. Желанието ми е за хубав, честен двубой. Досега ставахме свидетели на неистови, свирепи двубои, корида. Нека стане празник. Познаваме се добре с Черно море. В този тим играят голяма част от футболисти, които са минали през нашия клуб. Така е и с треньора Велислав Вуцов. Нека в петък станем свидетели на един честен двубой, на феъплей", коментира Ишков.

"Спартак приветства оказаната от страна на Общината помощ към ПФК Черно море. Не трябва обаче тази помощ да бъде едностранчива. Трябва да се помогне и нас. Проблемите на единия варненски клуб са и проблеми на другия. За 9 години от всички шефове в общината досега не съм получил индикации за разрешаване на спортните ни обекти и съоръжения.

Идеите ни са да ни бъдат отдадени безвъзмездно прилежащите площи към стадион "Спартак" за срок от 10 години. Що се отнася до стадион "Локомотив" апелираме за съвместно акционерно дружество с Общината, с основен предмет на дейност-насърчаване на физическото възпитание и спорт", завърши Ишков.
--- DnesPlus.com

Няма коментари: