сряда, август 27, 2003

Вчерашната среща президент - треньор беше отложена

Николай Ишков ще прави официално изявление утре
Касети с мачове на Кризманич и Д. Дончев са пратени на френски клубове


За вчера беше уговорена срещата на Николай Ишков и подалия оставка треньор на "Спартак" Мирослав Миронов. Президентът обаче не се появи във Варна, тъй като се налага в София да приключат лечебните процедури след автомобилната катастрофа в началото на миналата седмица. Варненецът пътува днес и обеща най-късно в четвъртък да направи официално изявление за съдбата на треньора. Не е изключено номерът със Стойчо Младенов да бъде повторен и Мирослав Миронов да поведе "соколите" за мача с "Нафтекс" в Бургас. За нашия вестник русенецът каза преди ден, че "имам много, много въпроси към Ишков" и не конкретизира отговор за близкото си бъдеще. Но беше категоричен, че ако футболистите и колегите му си получат парите, "Спартак" може да продължи и с него участието си в първенството. В същото време не прекъсват разговорите с френските клубове, които проявяват интерес към Иван Кризманич и Диян Дончев, бяха изпратени касети с техни мачове.
Вече ви информирахме, че летен грип атакува "соколите", но според д-р Ивайло Якимов и петимата играчи ще бъдат готови за двубоя в събота. Вчера Ники Станчев, Димитър Георгиев, Илиян Ташев, Иван Кризманич и Георги Колев се оплакваха от коварната инфекция. "Надявам се, че след като ги изолирахме от групата, още в понеделник няма да има усложнения - ни каза д-р Якимов. - Инфекцията са я хванали през почивните дни. Преди мача само Кризманич не бе добре, успях да му смъкна температурата и да влезе през второто полувреме."
Илиян Ташев е вече почти излекуван. "Добре стана, че при мен вирусът бе уловен в начален стадий и бързо овладян - обясни бранителят. - Вече съм по-добре, за мача в събота ще съм на линия. Мисля, че всички ще се оправим." За по-сериозната болест в "Спартак" - финансовата, Ташев не смее да прави прогнози: "Няма никакъв смисъл да бойкотираме срещите, вече е късно да играем в нов отбор. Явно така ще си караме поне до зимната пауза."
--- more.info.bg

Няма коментари: