събота, август 23, 2003

Румен Димов води спартаковци днес

Варненци излизат с титулярите срещу "Локо" (Пд)
Помощник-треньорът Румен Димов и капитанът Николай Станчев ще водят "Спартак" срещу "Локомотив" (Пд) днес. Срещата е от 18 часа на стадион "Спартак". Димов и Станчев ще определят състава и тактиката след обяда. Въпреки безпаричието, титулярите ще излязат на терена. Това е решено на среща между тарторите на отбора. "Не ни е лесно, защото храним семейства. Но влизаме в положението на нашия президент и вярваме, че ще реши проблемите. Ще играем заради нас самите, клуба и феновете", уточни Диян Дончев. Единствен от основните футболисти екипа може да не облече Нено Ненов. Стожерът в защита е с мускулно разтягане и най-вероятно ще бъде заместен в центъра на отбраната от Златин Михайлов.
Вероятен състав: Стоянов, Мечечиев, Михайлов, Д. Дончев, Ст. Дончев, Петров, Кризманич, Н. Станчев, Ташев, Антунович и Вълев.
В лагера на "Локо" (Пд) са в шок. Футболистите са научили в Албена, че техният съотборник и бивш нападател на "Спартак" Методи Стойнев е катастрофирал тежко. Мето се е отървал с уплаха и леки контузии, но има пострадал в колата.
--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: