четвъртък, април 29, 2004

Ишков джироса акции на Иван Славков

Отпускат три безплатни автобуса за феновете за мача в Севлиево

"Спартак" вече има трима съакционери, за което "Черноморие" писа. Това стана факт, след като Николай Ишков джироса свои акции на шефа на Съвета на директорите Иван Славков. "Изпълних това, за което се бяхме разбрали с Иван Славков и му джиросах акции на фирмата, която той ми посочи. "Спартак" вече няма мажоритарен собственик, а трима съакционери - аз, Славков и Митко Събев. Кой колко акции държи, е търговска тайна. Има и още 11 акционери", каза за "Черноморие" Ишков. Той отказа да коментира информациите, че Славков е отказал да поеме старите задължения, както и слуха, че ще му предложи на следващото събрание на акционерите през май да подпише декларация, че ще изчисти дълговете на клуба. "Иван Славков не ми е казвал подобно нещо по време на дългия ни разговор във вторник. Излишно е да коментирам", уточни Ишков. За "Черноморие" Славков също отказа коментар.
Както е известно, едно от изискванията за лиценз на всеки отбор за новото първенство е документ от НОЙ и други държавни институции, че няма дългове. "Соколите" обаче висят с над 1 млн.лв.
Както се очакваше, Иван Славков назначи Румен Димов за треньор до края на сезона вчера. "Не ме питайте за акции и пари. Сега е важно да се представим достойно в оставащите 4 мача и да направим всичко възможно да оцелеем", уточни Славков.

Междувременно Иван Славков плати и екскурзията на феновете за гостуването в Севлиево. Записванията са до 20 часа в петък в бар "Шестограма". Трите безплатни автобуса тръгват в събота в 11 часа от паркинга срещу заведението. "Единият автобус вече го напълнихме. Очаквам, че няма да има места и в другите два. Ако нашите любимци спечелят в Севлиево, твърдо оцеляваме", каза силният човек във фенклуба Стефан Филипов.

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: