сряда, април 28, 2004

Атанас Атанасов поема "Спартак"

Атанас Атанасов ще поеме "Спартак" от лятото. Неговото назначение ще е част от новата клубна политика, която предвижда да се залага предимно на собствени кадри. Атанасов ще върне в отбора по-талантливите юноши, които в момента се обиграват в североизточна "В" група. Радомир Тодоров и Михаил Лазаров може да останат под наем и за другия сезон. 35-годишният Атанас Атанасов е възпитаник на "Спартак" и негов футболист през периода 1989/1995 г. След това е обличал екипите на "Монтана" и "Шумен". През сезона 1999/2000 г. помагаше на Вуцов в родния си клуб, а след това го последва за две години и в Плевен. През 2002/2003 г. Атанасов водеше "Янтра", но си тръгна в началото на втория полусезон заради безпаричие.
Ради Здравков уведоми Иван Славков за причините за неговото напускане. "Радвам се, че г-н Славков ме разбра. След като не получих в срок обещаните две заплати от Ишков търпението ми се изчерпа. Освен това моят помощник Георги Божков беше с 2 лева в джоба и аз го хранех във Варна", заяви Здравков.


Петев пропуска последните мачове

Ивайло Петев няма да може да помогне на "Спартак" в битката за оцеляване. Той напусна тренировка с пукнато ребро и ще се лекува най-малко 20 дни. Това означава, че халфът пропуска последните четири мача. Няма шанс също апелативната комисия на БФС да върне трите точки на "Спартак" от есенното гостуване на "Локомотив" (Сф). Иво Димов ще играе в двубоя срещу "Видима" само с три тренировки през седмицата. Нестандартният полузащитник напусна терена срещу "Черноморец" с мускулен спазъм, но от днес се очаква да се готви пълноценно.
Рефер на мача "Видима" - "Спартак" е Галин Москалев.


Фенклубът на варненци организира екскурзия за срещата. Записванията са до петък в бар "Шестограма" срещу нощен клуб "Електра".



--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: