петък, април 16, 2004

Агитката подкрепи и двете страни

Привържениците на Спартак смятат, че футболистите и ръководството са еднакво прави в конфликта. Затова те смятат да стоят настрана.

- Ние гледаме да си вършим нашата работа. Затова вниманието ни е насочено изцяло към предстоящото гостуване в Пловдив. Занимаваме се само с екскурзията. Интересът към мача е голям. Ще бъдем здрава агитка - заяви силният човек във фенклуба Стефан Филипов.
Той смята, че проблемът с парите ще се реши през идната седмица.
- Вярваме, че вече няма да се говори за пари, а за това как да се спаси отборът - допълни Филипов.
Феновете ще организират мащабна екскурзия и за гостуването в Севлиево. Както е известно, след мачовете с Ботев и Видима ще стане ясно дали Спартак ще оцелее.


СПОНСОРЪТ: Няма да допуснем изнудване

Подсигурили сме средства за нормалното съществуване на отбора, заяви вчера шефът на Надзорния съвет на Спартак и спонсор на клуба Иван Славков. Днес той отново ще се срещне с отбора, а утре ще пътува до Пловдив за мача с Ботев.
- Футболистите знаят какво ще взимат. Който е съгласен с поставените условия, ще остане. Няма да допуснем да ни изнудват. Премии ще има при свършена работа. Важното е сега да се спасим, а за следващия сезон съм подсигурил бюджет, какъвто никога не е имало в Спартак. Той ще ни позволи абсолютно спокойствие - каза Славков.
Босът разкри, че в Ловеч футболистите са играли за огромна премия.


Урош Голубович: Прибрах се в Сърбия, за да си взема пари

Няма да бойкотирам мачовете, заяви сръбският вратар на Спартак Урош Голубович. Той се прибра в родината си и мнозина смятаха, че повече няма да се върне.

- Просто отидох у дома, за да взема пари, с които да живея във Варна. Ръководството ми дължи много, но ще забравя за това до лятото. Парите минават на заден план. Ще играем за името на клуба и за себе си. Дойде време да се борим за оцеляването си. Ако се спасим, ще можем да си уредим трансфери в други отбори. Иначе никой няма да ни иска - заяви Голубович.


Валентин Найденов: Храним семейства, искаме си своето

Шефовете на Спартак да променят финансовите условия за футболистите, очаква Валентин Найденов. Той смята, че това ще стане през следващата седмица.

- Ние храним семейства и затова държим да си получаваме заработеното, но в петък и събота няма да мислим за пари, а за позитивен резултат от мача с Ботев. Въпреки проблемите смятам, че ще успеем да се мотивираме и да изиграем професионално срещата. Не ме интересуват резултатите на нашите конкуренти за оцеляване. Ако вземем трите си домакинства и един мач на чужд терен, ще спасим кожата. Целта е напълно реална и постижима - каза Найденов.

--- 7 dni sport

Няма коментари: