сряда, април 14, 2004

Надъхват "Спартак" с яки премии

Премиите в "Спартак" до края на сезона са гарантирани. Стимулите са доста добри и остава единствено футболистите да ги заработят. За три точки в Ловеч на "соколите" били обещани общо 20 000 евро. Парите са донесени от ръководството на стадиона. При равен играчите щели да вземат четирицифрени суми в левове. Премията за една или три точки срещу "Ботев" също ще струва.
Междувременно Дарко Савич обмисля да си разтрогне договора през лятото. Сърбинът е обвързан до 30 юни 2005 г. Към него има интерес от няколко чужди клуба. "Вярно е, че ако не се оправи положението, отивам на арбитраж. Сега ме вълнуват само оставащите 6 мача. Трябва да останем в елита", заяви за "Черноморие" Савич.
Според Илиян Ташев всички в отбора се надяват да вземат пари до петък, за да се надъхат максимално за гостуването на "Ботев". До петък права ще получи и Милен Христов. Новата картотека на братовчеда на Илиан Илиев вече е в БФС. Старата Христов загуби в Германия. Халфът обаче е с малки шансове да влезе в групата, тъй като не тренира от началото на седмицата заради мускулно разтежение.

Съдия на мача ще бъде Галин Мускалев.

РАДИ ЗДРАВКОВ: Изпадащите ще са ясни в последния кръг
"Изпадащите от "А" група ще са ясни в последния кръг. От решаващо значение ще са преките двубои между застрашените от изпадане. Това са отборите след 11-о място в класирането. Те ще търсят задължително пълен актив от домакинските си мачове и точки на чужд терен за по-голяма сигурност. Силите са изравнени и затова в директните двубои всеки резултат ще го приема за нормален."

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: