четвъртък, юли 15, 2004

Вдигат капитала на Спартак с 200 хиляди

"Соколите" губят от Добруджа с 1:2 в контрола, водена от помощник в оставка

Уставният капитал на ПФК Спартак АД ще бъде увеличен със сума до 200 000 лева в следващите две седмици. Това е решение, което взеха акционерите и директорите на клуба на среща, състояла се късно снощи. Информацията беше предоставена за "Позвънете Новини" от члена на управата на клуба Бранимир Балачев. Шефът на "Нафтекс" и акционер в клуба Митко Събев е гарантирал, че е съгласен с всички взети мерки. Друго решение, което бе взето вчера е да се осигури в близките дни реклама на стойност от 70 000 лв. в клубната каса. Вече са направени 10 договорам търсят се още 50 фирми, за да се "опаше" стадионът. Издадена е и специална цветна брошура за възможностите за реклама. Все още обаче няма компания, която да си постави логото върху екипите на отбора. През следващата седмица пък ще бъде защитена стратегията на клуба пред комисията за спортните имоти, която работи към кмета. Наставникът Иван Петров пък изложи още веднъж концепцията си пред ръководството. Междувременно, Спартак загуби с 1:2 от Добружда в контролна среща.
В отсъствието на треньора си и помощника му Митко Трендафилов, който отиде да играе с ветераните на Ханза Рощок, "соколите" бяха водени от треньора на вратарите Илко Станчев. Любопитното е, че помощникът на Петров е в оставка. Гола за Спартак вкара Деян Делев, а домакините вкараха от двете си единствени положения.
Добруджа - Спартак 2:1 Добруджа: Радомиров, Слоров, Георгиев, Кискинов, Иванов, Каменов, Господинов, Симеонов, тодоров, Начев, Кънчев (Каравелов, Димитров, Герчев, Петров, Кючуков, Радев, Асенов) Спартак: Николов, Михайлов, Палавестрич, Маринов, Трендафилов, Василев, Бояджиев, Христов, Хасан, Мартинов, Радомиров (Арнаудов, Куков, Георгиев, Каров, Станчев, Гочев, Яшар, Костадинов, Делев, Филипов, Марев)
Голмайстори: Начев (12, 43); Делев (65)
Съдия Димитър Михайлов
Стадион "Дружба" - 200 зрители

--- www.pozvanete.bg

Няма коментари: