сряда, юли 21, 2004

Иван Петров в депресия, спира с изцепките
 
Сериозна нервна криза получи Иван Петров. Треньорът на "Спартак" призна, че се е сринал психически заради мръсотията, интригите и коварните номера зад гърба му. "Не желая името на Иван Петров да се вее като знаме. Спирам да говоря с журналисти и не искам името си в медиите. Ще се концентрирам единствено върху работата си с отбора", отсече пред "Черноморие" Петров. Който го познава обаче, знае, че при него всяко чудо е за три дни.Разбра се още, че Иван Петров е предоставил на ръководството списък с имената на няколко футболисти за привличане. Става въпрос за свободни агенти от България. Изпълнителният директор Иван Войчев обаче уточни, че ще привличат футболисти, ако получат право да ги картотекират. "Сега и да вземаме нови, няма смисъл. Нито можем да подпишем договори с тях, нито да им обещаем, че това ще стане през август, тъй като забраната да картотекираме нови играчи още е в сила", заяви Войчев.Нервите на Иван Петров се скапаха след интригите зад гърба му.Снимка Мирослав Кунев
 
 
След 66 дни "Спартак" се връща на стадиона си
 
След пауза от 66 дни "Спартак" се връща на своя клубен стадион днес. От 18 часа "соколите" приемат за контрола "Светкавица". За последно "Спартак" игра на "коритото" на 15 май, когато победи "Родопа" с 3:1 и остана в "А" група. Впоследствие тревното покритие заприлича на ливада, но преди дни със съдействието на Живко Господинов буйната трева бе окосена. Управителят на съоръжението Пенко Черкезов гарантира, че теренът ще е в прилично състояние за старта на новия сезон в елита. Първото домакинство на "Спартак" е срещу "Пирин" на 14 или 15 август.
 
 
Иван Войчев плаши с чистка
 
С чистка в "Спартак" заплаши Иван Войчев. Изпълнителният директор призна, че най-малко 5 футболисти от игралите срещу "Фарул" миналия петък ще бъдат освободени. Тогава "Спартак" загуби с 0:2, а Иван Петров използва: Георги Арнаудов, Ивайло Митев, Владо Гочев, Георги Филипов, Шабан Яшар, Антон Атанасов, Николай Станчев, Боян Илиев, Калоян Каров, Георги Костадинов, Румен Георгиев (Георги Колев, Куков, Бисер Киряков, Симеонов, Иван Караджов, Благовест Марев, Янков). "Кои се си тръгнат, ще стане ясно след разговор с Иван Петров", уточни Войчев.Сред нарочените за гонене най-вероятно са Митев, Атанасов, Симеонов, Караджов, Янков и други.
 
 
Генерал нареди дахранят "соколите"
 
Лично шефът на РДВР Варна генерал Веселин Петров е разпоредил футболистите на "Спартак" да се хранят с преференции в стола на МВР. Това съобщи за "Черноморие" Иван Петров. "Соколите" ще обядват за първи път там днес.Междувременно администраторът Румен Димов ще продължи да работи за "Спартак". Неговото оставане в клуба ще стане факт след новия му разговор с Иван Славков в близките дни. Както "Черноморие" писа, двамата се срещнаха в понеделник, но Димов уточни, че са дискутирали съвсем други въпроси. "Договорът ми изтече на 30 юни и аз съм подал молба за напускане. Ръководството или ще я приеме, или ще ми предложи нов договор", каза за "Черноморие" Димов. Последният беше старши треньор на "Спартак" в последните четири кръга от миналия сезон. Под негово ръководство "соколите" спечелиха скъпоценната точка в Севлиево, която на практика ги остави в елита.
 
 
Радев и Ненов без заплати в Петрич от четири месеца
 
Бившите футболисти на "Спартак" Здравко Радев и Нено Ненов не са получавали заплати в "Беласица" от четири месеца. Това е признал Радев пред свои близки. Зетят на бившия вратар на "соколите" Красимир Зафиров обаче изразил оптимизъм, че най-късно до 5 август шефовете ще им изплатят накуп заработени пари и траншове. По този начин те щели да надъхат отбора за върхови изяви в първия шампионатен мач със "Спартак" на 7 август в Петрич. Както е известно, "Беласица" се води от бившите кадри на "соколите" Мирослав Миронов и Георги Иванов - Геша.
 

Няма коментари: