петък, юли 02, 2004

Войчев: Невъзможно е "Спартак" да фалира

Иван Войчев посрещна с усмивка изявлението на Иван Петров, че ще предложи "Спартак" да обяви фалит, ако отборът не успее да картотекира нови футболисти за другия сезон. "Невъзможно е "Спартак" да фалира. Такъв вариант не е обсъждан и няма как да стане. Нашите фенове да са спокойни", уточни Войчев.
В понеделник Иван Петров пътува за София, за да се запозная с документите на БФС за картотекиране. Целта на треньора е да проучи дали има вратичка, която да позволи на варненци да уреждат нови играчи. "Разбера ли, че не е възможно да картотекираме, ще предложа на г-н Иван Славков да обяви фалит на клуба. Тогава ще почнем начисто от "В" група и няма да имаме никакви задължения. Знаете, че в момента дължим около 3 млн.лв.", отсече Петров.
Междувременно "Спартак" очаква между 3 и 5 футболисти от "Нафтекс". Те ще пристигнат най-рано след 20 юли. Варненци ще опитат да привлекат и някои футболисти, които ще разтрогнат своите договори на 15 юли. Утре от 18 часа "Спартак" ще проведе двустранна игра на стадион "Корабостроител". В нея ще бъдат тествани юноши, кадри на "Феър плей" и таланти от Кърджали и Сливен. В сряда подопечните на Иван Петров приемат "Доростол" под Аспаруховия мост.

Джурич е в неизвестност,Златко пак при "моряците"
Деян Джурич е в неизвестност. Никой в "Спартак" не знае дали сърбинът се е прибрал в родиня си Крушевац или отмаря в селото на българската си съпруга с двете им деца. Както е известно, вчера Джурич стана свободен агент. "Искам да преговарям с Деян за нов договор, но какво да направя, като го няма. Нито идва на стадиона, нито се е обадил", уточни за "Черноморие" Иван Войчев.
Разбра се още, че спряганият за помощник-треньор Димитър Трендафилов не се яви на уговорената среща с Войчев вчера. Митко още се колебае дали да приеме офертата.
Вчера предиобяд Златин Михайлов не тренира със "Спартак". Треньорът Иван Петров заяви, че десният защитник е напуснал отбора и днес се връща в родния си "Черно море".

--- chernomorie.info.bg

Няма коментари: