сряда, септември 08, 2004

Спартак и Черно море на финала на “Илия Кирчев”

Отборите на Спартак и Черно море (родени през 1991 г.) се класираха за финала на седмото издание на футболния турнир “Илия Кирчев”, в памет на легендарния играч на “соколите”. Надпреварата се провежда на стадион “Спартак”, а е организирана от едноименния клуб, община Варна и Зоналния съвет на Българския футболен съюз. Патрон на състезанието е кметът на морската столица Кирил Йорданов.
Надпреварата бе открита от началника на отдел “Младежки дейности и спорт” към общината Петър Пасев и Благой Калфов от ЗС на БФС.
В първия полуфинал Спартак победи с 4:0 Преслав. В другата вчерашна среща от надпреварата пък Черно море разгроми ФК Брева със 17:0.
Днес в 10 ч. започва двубоят за третото място между Преслав и Брева, а финалът е в 11,15 ч. В 12,45 ч. е официалното закриване на турнира, като на него се очаква да присъства и кметът Кирил Йорданов.
Всички отбори ще получат купи и екипировка. Освен това ще има индивидуални призове за вратар, защитник, нападател, голмайстор, най-полезен състезател и най-млад играч.

--- pozvanete.bg

Няма коментари: